Sminktetoválás

MIÉRT ÉS HOGYAN...

A sminktetoválás a nők életét megkönnyítő technológia, amely biztosítja a tökéletes megjelenést egész napra. Célja, hogy egy lágy alapsminket adjon az arcnak, ami nem feltűnő, ami a természetességet sugallja viszont kiegészíthető hagyományos sminkekkel is.
Egyik legfontosabb eleme a konzultáció. Nincs két egyforma arc, ezért a tetoválást megelőző személyes beszélgetésen határozzuk és tervezzük meg az évekre szóló sminket.

Szemöldök tetoválás

- szépen lehet korrigálni a formáját, színét, hiányosságait úgy, hogy az megőrizze természetességét. Egy szép szemöldök keretet ad az arcnak, ezért színválasztásnál fontos figyelembe venni a haj és a bőr színét is.
Soft Powder technika - satírozó technika, de nem túl karakteres, finom színátmenettel készül, ezért nem természetellenes hatású tetoválás
Szálazott szemöldök - saját szemöldökbe tetovált letisztult vonalú mikroszálak, szinte észre sem vehető, így természetes hatású a végeredmény

Szemhéj tetoválás

- ha természetes módon szeretnéd hangsúlyozni a szemeidet, a szempilla-sűrítést ajánlom. Ilyenkor a szempillatőbe juttatom a festéket, ami szép tekintetet ad. Viszont a szemhéjkontúr a szem hangsúlyozásának a legjobb módja, ilyenkor tushatású vonalakkal emeljük ki a szemeket.

'SMINK ÉVEKRE'™

Ajak tetoválás

- vékony szájkontúrral és lágy satírozással pigmentálunk, így teltebb hatást és színt adunk az ajkaknak. A félsatír hatást akkor ajánlom, ha egy természetesebb rúzsos hatást szeretnél kapni, a teljes satírozással egy intenzíven rúzsozott hatás érhető el, amit általában a színtelen ajkak esetében javaslok.

'SMINK ÉVEKRE'™